Μάκης Κασσαλιάς

Πρόκριση για Κέμπριτζ και Τζίλιγχαμ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 13:05

Την ανωτερότητα τους καλούνται να επιβεβαιώσουν στους επαναληπτικούς κυπέλλου οι επαγγελματίες κόντρα στους ερασιτέχνες.

Πρόκριση για Κέμπριτζ και Τζίλιγχαμ

Ένα από τα πιο λιτά προγράμματα των τελευταίων.. ετών είναι το μεσοβδόμαδο, εξαιτίας φυσικά της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα φιλικά εθνικών ομάδων δεν είναι ότι καλύτερο στοιχηματικά και θα εστιάσω στο κύπελλο Αγγλίας. Αρχικά, με τον άσο από ημίχρονο στο Κέμπριτζ-Φίλντε. Στο 0-0 του πρώτου ματς η Κέμπριτζ είχε απόλυτη υπεροχή αλλά και.. γκίνια, έτσι υποχρεώθηκε να δώσει επαναληπτικό, στον οποίο πάντως προβλέπεται άνετη επικράτηση κόντρα στην ερασιτεχνική της αντίπαλο.

Ασο θα ποντάρω και στη ρεβάνς της Τζίλιγχαμ με την Φίλντε, με την διαφορά δυναμικότητας και εδώ να είναι μεγάλη. Οι γηπεδούχοι έχουν άριστη ψυχολογία μετά την σπουδαία πρόκριση στους 16"¨του Λιγκ Καπ (εκτός έδρς στα πέναλτι την Μπρέντφορντ!) και βρίσκω αξία στον άσο του 1,85.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κέμπριτζ-Κέρσον 1/1 2.05

Τζίλιγχαμ-Φίλντε 1 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr