Μάκης Κασσαλιάς

Παιχνίδι -και- με τα γκολ!

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 12:16

Προ των πυλών το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και στα.. συνοδευτικά του κουπονιού εντοπίζονται δυνατές επιλογές.

Παιχνίδι -και- με τα γκολ!

Από την Λιγκ2 οι επιλογές του Σαββάτου, στο Γκρίμσμπι-Στιβενέιτζ περιμένω να σκοράρουν αμφότερες. Εξαιρετική η παρουσία των φιλοξενούμενων που φιγουράρουν στη δεύτερη θέση, με ατού την πανίσχυρη έδρα. Η αλήθεια είναι πως μακριά από την βάση της δεν παρουσιάζεται το ίδιο δυνατή, σίγουρα πάντως μπορεί να ελπίζει σε αποτέλεσμα εδώ. Καθώς η Γκρίμσμπι εμφανίζει το παράδοξο να αποδίδει καλύτερα στις εξόδους της, έχοντας πάρει υπερδιπλάσιους βαθμούς εκτός έδρας (16 έναντι 7)! Οι επιθετικές αρετές και των δύο με οδηγούν στο γκολ-γκολ.

Στο Μπάροου-Χάρτλπουλ, επιλέγω τον άσο συνδυαστικά με over 1,5. Κάθε προσδοκία έχουν ξεπεράσει με την μέχρι τώρα πορεία τους οι γηπεδούχοι, που στηριζόμενοι στην αποτελεσματική έδρα (7-0-2) βρίσκονται στις θέσεις πλέι οφ και όχι μακριά από την πρώτη τριάδα. Βίοι αντίθετοι με την Χάρτλπουλ που απογοητεύει και με το παραπάνω, οι μόλις δύο νίκες σε 18 αγωνιστικές περιγράφουν πολύ καλά τις αδυναμίες της. Και εδώ το φαβορί δεν πληρώνει καλά, δύσκολα πάντως δεν θα επιτευχθούν έστω δύο γκολ. Κλείσιμο με ακόμη έναν συνδυασμό, γκολ-γκολ και over στο Στόκπορτ-Λέιτον Οριεντ. Σε εντυπωσιακή κατάσταση οι γηπεδούχοι που επιθετικά πετούν.. φωτιές εσχάτως, μπορεί να ακολουθήσει σε θεαματικό ματς η πρωτοπόρος Λέιτον, βρίσκω αξία στο 2,50 του εν λόγω συνδυασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ

621. Γκρίμσμπι-Στιβενέιτζ G 1.90

624. Μπάροου-Χάρτλπουλ 1&over 1.5 1.90

630. Στόκπορτ-Λέιτον Οριεντ G&over 2.50

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr