Μάκης Κασσαλιάς

Εύκολη πρεμιέρα για την Γαλλία

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 11:30

Οι πρωταθλητές κόσμου «ξεχειλίζουν» από ποιότητα και τα «καγκουρό» δεν έχουν την δυναμική για να τους συγκρατήσουν.

Εύκολη πρεμιέρα για την Γαλλία

Το υπερθέαμα στα γήπεδα του Κατάρ ξεκίνησε και ο στοιχηματικός πλανήτης έχει πάρει… φωτιά. Πολλά και ενδιαφέροντα τα ματς του τριημέρου και θα κρατήσω τον άσο από ημίχρονο στο Γαλλία-Αυστραλία, συνδυαστικά με over 1.5 για να αυξήσω λίγο την απόδοση. Η ημέρα με τη νύχτα είναι η διαφορά των δύο ομάδων, οι «τρικολόρ» παρά την σχετική.. παγωμάρα από κάποιες σημαντικές απουσίες (Καντέ, Πογκμπά και εσχάτως Μπενζεμά) είναι μεταξύ των φαβορί για να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα θελήσουν να κάνουν ευθύς εξαρχής φανερές τις προθέσεις τους. Αντιθέτως η Αυστραλία, στον όμιλο όπου συμμετέχουν και η Δανία με την Τυνησία, δύσκολα θα έχει κάποιον ρόλο πέραν του ρυθμιστή. Σε αναμενόμενα πολύ χαμηλές τιμές ο άσος, τον πιστεύω αρκετά από το πρώτο μέρος και δύσκολα θα «κάτσει» στο 1-0 το ματς.

Στο Λιγκ Τρόφι μου αρέσει ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over στο Γουλβς u21-Μάντσεστερ Γιουν. u21, με τις επιδόσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα να οδηγούν ανεπιφύλακτα στην εν λόγω επιλογή. Over τα έξι τελευταία των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουν. που στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε με 1-6 από την Μάντσεστερ Σίτι κατά μέσο όρο δέχεται τρία γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

107. Γαλλία-Αυστραλία 1/1&over 1.5 2.00

810. Γουλβς u21-Μάντσεστερ Γιουν. u21 G&over 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr