Μάκης Κασσαλιάς

Συνδυαστικό παιχνίδι

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 13:53

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη η 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Συνδυαστικό παιχνίδι

Αποκαλυπτήρια απόψε για την μεγάλη Βραζιλία, κόντρα στους επικίνδυνους Σέρβους. Ηδη ορισμένα μεγαθήρια (Αργεντινή, Γερμανία) την.. πάτησαν κάτι που η «σελεσάο» θέλει να αποφύγει στην πρεμιέρα της. Πέραν της δεδομένης πολύ μεγάλης ποιότητας της, η Βραζιλία του Τίτε έχει και την απαιτούμενη σοβαρότητα, ταξίδεψε στο Κατάρ τρέχοντας αήττητο 15 αγώνων (με 12 νίκες). Για πολλούς είναι το νούμερο ένα φαβορί για το τρόπαιο και θέλει να στείλει το μήνυμα της. Οι Βαλκάνιοι μπαίνουν με φιλοδοξίες στη διοργάνωση, θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο αλλά το να πάρουν αποτέλεσμα θα χρειαστεί να κάνουν υπέρβαση. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσουμε με under 4,5 (1,82).

Στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, θα εμπιστευθούμε την Ντουνάισκα Στρέντα με αντίπαλο την Ρουζομπέροκ. Οι γηπεδούχοι, που έχουν κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις τον τίτλο, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή. Σταθερά σε καλή κατάσταση, με τέσσερις απανωτές νίκες και επτά στο αήττητο οκτώ αγωνιστικών. Εχει ευχέρεια στο σκοράρισμα (σχεδόν δύο γκολ κατά μέσο όρο) και ξεκάθαρο αβαντάζ κόντρα στην κάπως ντεφορμέ Ρουζομπέροκ (0-3-1) που πάντως έχει καλή αμυντική λειτουργία. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, ο άσος συνδυαστικά με under 3,5 πληρώνει 2,37.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βραζιλία-Σερβία 1&under 4.5 1.82

Ντουνάισκα-Ρουζομπέροκ 1&under 3.5 2.37

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr