Μάκης Κασσαλιάς

Περνούν οι δυνατοί στο κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 03:02

Ορισμένα μεγάλα φαβορί θα εμπιστευτώ στον 2ο γύρο της παλαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης

Περνούν οι δυνατοί στο κύπελλο Αγγλίας

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε, έχουμε δείγματα από όλες τις ομάδες και ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερο θέαμα στη συνέχεια. Φυσικά όλο το στοιχηματικό… χαρτί θα πάει στα γήπεδα του Κατάρ, λίγες είναι οι διοργανώσεις από το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχουν ενδιαφέρον. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι μία από αυτές και αρχικά θα ποντάρω το διπλό στο Κινγκς Λιν-Στιβενέιτζ. Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες και πέραν αυτού οι φιλοξενούμενοι έχουν εντυπωσιακή παρουσία φέτος στην Λιγκ2. Διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο στην τρίτη κατηγορία, με ατού την πολύ παραγωγική επίθεση. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τους ερασιτέχνες της Κινγκς Λιν, που θα κάνουν μεν ότι μπορούν αλλά δεν νομίζω να.. μπορέσουν πολλά.

Η έτερη επιλογή μου από την παλαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση είναι ο συνδυασμός άσου και over 1,5 στο Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μάνσφιλντ. Οι «κουκουβάγιες» διαθέτουν ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο και το αποδεικνύουν περίτρανα στην Λιγκ1 τρέφοντας φιλοδοξίες ακόμη και για την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Η Μάνσφιλντ είναι μία καλή ομάδα της Λιγκ2, όμως κυρίως μπροστά στο κοινό της είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, εκτός έδρας χάνει αρκετή από την δυναμικότητά της και σίγουρα την περιμένει δύσκολη αποστολή. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσω με over 1.5.

ΠΡΟΤΑΣΗ

289. Κινγκς Λιν-Στιβενέιτζ 2 1.95

342. Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μάνσφιλντ 1&over 1.5 1.75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr