Μάκης Κασσαλιάς

Ανετα Αγγλία και Ολλανδία

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 13:01

Πέφτουν κορμιά στην τρίτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προκύπτουν αξιόλογα πονταρίσματα

Ανετα Αγγλία και Ολλανδία

Στο Ουαλία-Αγγλία, η πλάστιγγα γέρνει ξεκάθαρα υπέρ των «λιονταριών» και η επιλογή μου είναι η νίκη της σε συνδυασμό με over 1,5 συνολικά στο ματς. Η Αγγλία μετά το καταιγιστικό πρόσωπο που είχε στο επιβλητικό 6-2 επί του Ιράν, «κόλλησε» απέναντι στους Αμερικανούς με συνέπεια ακόμη να μην έχει εξασφαλιστεί. Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει πάντως, καθώς οι Ουαλοί δεν έχουν την δυναμική για να κοιτάξουν στα μάτια αυτόν τον αντίπαλο. Η δίκαιη ήττα από το Ιράν και ο τρόπος που ήρθε (με δύο γκολ στις καθυστερήσεις) οπωσδήποτε έχει.. κόψει τα πόδια του Μπέιλ και της παρέας του, εκτιμώ πως η Αγγλία θα επικρατήσει χωρίς δυσκολίες.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Ολλανδία-Κατάρ, με τους εξαιρετικά αδύναμους διοργανωτές να έχουν ήδη “αποχαιρετήσει” με τις δύο ήττες που γνώρισαν και τους οράνιε να χρειάζονται απαραίτητα τη νίκη για να περάσουν από τους ομίλους, κάτι που πετυχαίνουν πάντα. Νωχελικοί και στα δύο πρώτα ματς οι “οράνιε”, ψάχνουν μία νίκη ουσία και ψυχολογίας και η πρωταθλήτρια Ασίας αποτελεί ιδανικό θύμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουαλία-Αγγλία 2&over 1.5 1.87

Ολλανδία-Κατάρ 1/1&over 2.22

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.