Μάκης Κασσαλιάς

Φουλ για άνοδο η Νορθάμπτον

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - 13:53

Σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της Λιγκ2 θα βασιστώ απόψε

Φουλ για άνοδο η Νορθάμπτον

Γλυκόπικρη γεύση μας αφήνει το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς το θέαμα που παρακολουθήσαμε ήταν εξαιρετικό όμως μας.. τελείωσε. Επιστροφή σε καθαρά συλλογικούς ρυθμούς, ξεκίνημα από μία εξ αναβολής αναμέτρηση της Λιγκ2 όπου η Νορθάμπτον υποδέχεται την Καρλάιλ και με ρίσκο θα την εμπιστευτώ. Πλώρη για την απευθείας άνοδο έχουν βάλει οι γηπεδούχοι, εμφανώς διαθέτοντας ένα από τα ποιοτικότερα σύνολα στην κατηγορία. Ατού της είναι η παραγωγική επίθεση, όπου ηγείται ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος Σαμ Χόσκινς. Το έργο της δεν αναμένεται εύκολο απέναντι σε αντίπαλο που αποτελεί σκληρό καρύδι, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει το πάνω χέρι.

Στην Super League 2, η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται την Κηφισιά και βρίσκω αξία στο διπλό. Η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν είναι η ομάδα των βορείων προαστίων, που έχοντας να επιδείξει έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές εντυπωσιάζει και με το παραπάνω. Μάλιστα έχει σκοράρει 14 φορές, έχοντας δεχτεί όλο κι όλο ένα γκολ! Ακόμη και απέναντι στην.. κανονική ΑΕΚ, την περασμένη εβδομάδα για το κύπελλο, είχε καλή εικόνα βάζοντας δύσκολα σε έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο. Η ΑΕΚ Β’ είναι.. βουτηγμένη στη μετριότητα, δεν έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και παρότι στην έδρα της έχει καλές επιδόσεις, θεωρώ πως η αγωνιστική υπεροχή της Κηφισιάς θα φανεί στο γήπεδο.

Πάμε και σε δύο αναμετρήσεις κυπέλλων, αρχικά στην Ισπανία με το διπλό στο Ταραγόνα-Μάλαγα. Αν και μέχρι πρόσφατα οι Ανδαλουσιάνοι δεν.. βλέπονταν και έμοιαζαν καταδικασμένοι σε υποβιβασμό από την δεύτερη κατηγορία, εσχάτως έχουν πάρει τα.. πάνω τους. Η Ταραγόνα είναι μια μέτρια ομάδα της τρίτης κατηγορίας και παρότι ο συγκεκριμένος θεσμός έχει πολλές εκπλήξεις, θεωρώ πως η Μάλαγα έχει μεγάλη τύχη να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Κλείσιμο με κύπελλο Τουρκίας, όπου ποντάρω άσο από ημίχρονο στο Γαλατασαράι-Κετσιορένγκου. Η μέρα με τη.. νύχτα είναι η διαφορά των δύο ομάδων, η πολύ ποιοτική «τσιμ μπομ» θα φτάσει σε άνετη νίκη-πρόκριση και κατά πάσα πιθανότητα από το πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

129. Νορθάμπτον-Καρλάιλ 1 2.20

176. ΑΕΚ Β’-Κηφισιά 2 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr