Μάκης Κασσαλιάς

Με τα γκολ στο Σερένγκ-Εουπεν

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - 13:01

Με μία δυάδα μέτριου ρίσκου θα κινηθούμε την Παρασκευή.

Με τα γκολ στο Σερένγκ-Εουπεν

Επιστροφή για τα καλά στη συλλογική δράση, στο Βέλγιο μου αρέσει ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over στο Σερένγκ-Εουπεν. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλα και άλυτα αμυντικά προβλήματα, με τους γηπεδούχους να παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση αλλά μόνο καταδικασμένοι δεν είναι ενώ η Εουπεν επίσης δίνει μάχη παραμονής με την άμυνα να την εκθέτει επανειλημμένως αν και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα όπως δείχνει και το.. 5-5 που έφερε στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ προ της διακοπής. Over τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα της Εουπεν, που στα 5/10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας δέχτηκε μίνιμουμ τέσσερα γκολ! Πολύ πιθανό λοιπόν το σενάριο τερμάτων.

Στην Α’ Σκωτίας, η Φόλκερκ υποδέχεται την Κουίν οφ Σάουθ και θα την εμπιστευτούμε. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην άνοδο και χρειάζονται τους βαθμούς ώστε να κρατηθούν κοντά στην πρώτη θέση, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν θέση στα πλέι οφ και θα αρκεστούν στην άνετη παραμονή. Μεγάλα τα αμυντικά κενά της Κουίν οφ Σάουθ και η αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας Φόλκερκ μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Εξάλλου και οι δύο φετινές τους αναμετρήσεις έληξαν με 3-1 υπέρ της Φόλκερκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σερένγκ-Εουπεν G&over 2.10

Φόλκερκ-Κουίν οφ Σάουθ 1 2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr