Μάκης Κασσαλιάς

Σε φόρμα Γουίμπλεντον και Στόκπορτ

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 12:07

Δύο ομάδες που βρίσκονται στην καλύτερη φετινή τους κατάσταση θα εμπιστευτώ από την Λιγκ2

Σε φόρμα Γουίμπλεντον και Στόκπορτ

Στην Λιγκ2, θα εμπιστευτώ την Γουίμπλεντον για νίκη επί της απογοητευτικής φέτος Νιούπορτ. Την καλύτερη φετινή τους περίοδο διανύουν οι γηπεδούχοι, που με πέντε νίκες στο αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών όχι μόνο ξέφυγαν οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και μπορούν να κοιτάζουν ψηλότερα. Αντιθέτως οι Ουαλοί της Νιούπορτ με τίποτα δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, πραγματοποιούν κακή πορεία χωρίς πάντως προς το παρόν να κινδυνεύουν. Ιδιαίτερα ευάλωτη στα μετόπισθεν η Νιούπορτ, με την εστία της να έχει παραβιαστεί στα 25 από τα 30 παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Στην ίδια κατηγορία, ποντάρω τον συνδυασμό άσου με over 1,5 στο Στόκπορτ-Κρου. Για τα καλά έχουν ανεβάσει στροφές μετά το μέτριο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι, που έρχονται και από την πρόκριση στον 3ο γύρο κυπέλλου ενώ στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος πέρασαν σαν σίφουνας από το Χάρτλπουλ (0-5), πλησιάζοντας τις θέσεις πλέι οφ. Σκοράρει στα 24/28 φετινά ματς και περιμένω να βρει την.. άκρη απέναντι στην Κρου που είναι μία από τις απογοητεύσεις της σεζόν και εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουίμπλεντον-Νιούπορτ 1 2.22

Στόκπορτ-Κρου 1&over 1.5 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr