Μάκης Κασσαλιάς

Περίπατος για Ρέιντζερς

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 13:19

Με δυάδα μέτριου ρίσκου πάμε την Τετάρτη

Περίπατος για Ρέιντζερς

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την γκέλα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (1-1). Απίθανος ο πρώτος γύρος που διέγραψαν οι «πράσινοι», αλλά με την ΑΕΚ να έχει πλησιάσει στους έξι πόντους απαγορεύεται νέα απώλεια. Ο άσος είναι στα.. πατώματα και θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 ποντάροντας στην ατσάλινη άμυνα των πρωτοπόρων και παράλληλα την δυσκολία που εμφανίζουν οι Κρητικοί στο σκοράρισμα. Ο ΟΦΗ θα ταμπουρωθεί, αλλά το να πάρει αποτέλεσμα θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας, η Ρέιντζερς δεν μπορεί παρά να επιβληθεί της Μάδεργουελ. Και εδώ ο άσος είναι.. ανύπαρκτος, αλλά αν πονταριστεί από το ημίχρονο και συνδυαστικά με over ανεβαίνει στο αξιόλογο 2,20. Εσχάτως η άμυνα της Μάδεργουελ εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματική, δέχτηκε οκτώ γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα και στο Αϊμπροξ δεν θα γλιτώσει. Ευελπιστούμε οι Ρέιντζερς, που είναι ανεβασμένοι μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, να μπουν δυνατά και να φτάσουν σε άνετη επικράτηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1&under 3,5 1,90

Ρέιντζερς-Αμπερντίν 1/1&over 2,20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr