Μάκης Κασσαλιάς

Ψηλά η Ντεν Μπος

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 - 14:40

Στην Ολλανδία θα ρίξουμε τα.. δίχτυα μας την Παρασκευή.

Ψηλά η Ντεν Μπος

Στην Α’ Ολλανδίας η πολύ καλή φέτος Τβέντε έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο απέναντι στην Εμεν. Με ατού την εξαιρετική αμυντική λειτουργία (με παθητικό μόλις εννιά γκολ σε 14 αγωνιστικές, εκπληκτική επίδοση σε ένα πρωτάθλημα σαν το ολλανδικό), η Τβέντε διεκδικεί με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ οι εντός έδρας επιδόσεις της είναι ασύλληπτες (6-1-0, με 19-2 γκολ). Απέναντι της μία από τις ασθενέστερες ομάδες της Eredivisie, με την Εμεν των μόλις δύο νικών να έχει δεχτεί 17 γκολ στις επτά εξορμήσεις της. Ακλόνητο φαβορί η Τβέντε, ο άσος συνδυαστικά με over 1,5 ανεβαίνει στο 1,78.

Στη Β’ Ολλανδίας, ευελπιστούμε η ασταθής Ντεν Μπος να δείξει το καλό της πρόσωπο απόψε κόντρα στην Ουτρέχτη Β’ και να επαληθεύσει έναν καλοπληρωμένο άσο. Από τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς καν να σκοράρει έρχεται η Ντεν Μπος και χρειαζόταν την 20ήμερη διακοπή για να ανασυνταχτεί. Στον πάτο της βαθμολογίας η Ουτρέχτη Β’ με μόλις τρεις νίκες σε 17 αγωνιστικές, φυσικά δεν υπάρχει άγχος υποβιβασμού για τις ομάδες νέων. Δεν σκοράρει εύκολα η Ουτρέχτη Β’, η οποία σε έξι αναμετρήσεις στην έδρα της Ντεν Μπος έχει πάρει μόνο ένα βαθμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τβέντε-Εμεν 1&over 1,5 1,78

Ντεν Μπος-Ουτρέχτη Β’ 1 2,37

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr