Μάκης Κασσαλιάς

Αξιόπιστη η Ουνιόν

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 14:26

Λίγες οι επιλογές της Πέμπτης, ποντάρισμα σε δυάδα με καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Αξιόπιστη η Ουνιόν

Στο Κύπελλο Βελγίου η εντυπωσιακή και φέτος Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ υποδέχεται σε νοκ άουτ προημιτελικό την Γάνδη και θα την εμπιστευθούμε. Η ιστορική Ουνιόν επανήλθε πέρυσι πολύ δυναμικά στο προσκήνιο, κατάφερε ως νεοφώτιστη να τερματίσει 2η στο πρωτάθλημα. Λίγοι θα περίμεναν να πρωταγωνιστήσει και την φετινή περίοδο, αλλά αυτό συμβαίνει με το αήττητο 13 αγωνιστικών να την έχει ανεβάσει στη 2η θέση ενώ συνεχίζει και στην Ευρώπη Ερχεται με.. φόρα από το διπλό επί της Αντερλεχτ, είναι αποτελεσματική εντός έδρας και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην όχι αμελητέα, αλλά με συνεχή σκαμπανεβάσματα Γάνδη που δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ενώ απόψε θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Στο Κύπελλο Ολλανδίας και στη φάση των «16», επιλογή ο άσος από ημίχρονο στο Φέγενορντ-Τσβόλε. Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, η Φέγενορντ έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον τίτλο ενώ η Τσβόλε είναι μία από τις καλές ομάδες της Β’ Ολλανδίας, διεκδικώντας την άνοδο. Πολλές οι λύσεις των γηπεδούχων αλλά θα παραταχθούν με βασικούς, άλλωστε στόχος είναι το νταμπλ. Η Τσβόλε θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της, είναι όμως λίγες και επιπλέον θα έχει το μυαλό της στο κρίσιμο ντέρμπι κορυφής με την Χέρακλες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ-Γάνδη 1 2,10

Φέγενορντ-Τσβόλε 1/1 1,85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr