Μάκης Κασσαλιάς

Φρένο στην κατηφόρα η Τσέλσι

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 13:08

Μονόδρομος η νίκη για τους “μπλε” στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας

Φρένο στην κατηφόρα η Τσέλσι

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός έχοντας πάρει.. φόρα δεν θα στραβοπατήσει κόντρα στον μαχητικό αλλά σε κάθε περίπτωση υποδεέστερο Αρη. Οι ερυθρόλευκοι εμφανώς έχουν βρει ρυθμό, για πρώτη φορά πέτυχαν τρία διαδοχικά τρίποντα (με 11-0 γκολ), γενικότερα τρέχουν αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών (με έξι νίκες) και θέλουν να δώσουν ανάλογη συνέχεια στη μάχη να κρατηθούν σχετικά κοντά στις πρώτες θέσεις. Από τα έξι ματς που έδωσαν μετά την διακοπή, στα πέντε σημείωσαν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Γενικότερα τα 10/14 τελευταία του γκολ τα έχει πετύχει στο πρώτο μέρος, συνεπώς επιλέγουμε άσο από ημίχρονο συνδυαστικά με over 1,5 στο αξιοπρόσεκτο 2,27.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι πάει από το κακό στο χειρότερο με μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (σερί 1-3-5), χάνει την επαφή με την τετράδα και καλείται να βάλει φρένο στην κατηφόρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Οι “μπλε” μετρούν δέκα σερί νίκες επί της συμπολίτισσας, ενώ έχουν σκοράρει και στις 17 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες θα πάμε με τον άσο, κόντρα σε μία ομάδα που κάνει “κοιλιά” μετρώντας τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός-Αρης 1/1&over 1.5 2,27

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 1 1,75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr