Μάκης Κασσαλιάς

“Καθαρίζει” εύκολα η Γουέστ Μπρομ

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 13:28

Η φορμαρισμένη ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν είναι απόλυτο φαβορί για πρόκριση επί της Τσέστερφιλντ

“Καθαρίζει” εύκολα η Γουέστ Μπρομ

Στην Α’ Βελγίου, πάμε με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Λέουβεν-Εουπεν. Οι γηπεδούχοι με το σημαντικό διπλό επί της Βέστερλο επέστρεψαν στο κυνήγι της οκτάδας. Τέσσερα σερί γκολ-γκολ μετράει η Λέουβεν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, over τα 6/7 τελευταία. Μεγαλώνει ο κίνδυνος για την Εουπεν, είναι αναγκασμένη να ψάξει παντού για βαθμούς και αυτό θα κάνει απόψε κι ενώ έχει την 3η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους είχαν σύνολο 4-6 γκολ, επιλογή τα τέρματα.

Στο κύπελλο Αγγλίας, μετά το 3-3 του πρώτου ματς Γουέστ Μπρομ και Τσέστερφιλντ ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους σε ρεβάνς για την πρόκριση στους “32” και ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία (οι τρεις εξ’ αυτών με ανέπαφη εστία) γενικότερα μετά την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας από τον Κάρλος Κορμπεράν τρέχει σερί 9-1-2. Εντός έδρας μετράει πέντε σερί νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ. Τρεις κατηγορίες χαμηλότερα η Τσέστερφιλντ της Νάσιοναλ Λιγκ, δέχτηκε γκολ και στα έξι τελευταία και αναμένεται να περάσει δύσκολες ώρες στο “Χόθορνς”.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λέουβεν-Εουπεν G&over 1,88

Γουέστ Μπρομ-Τσέστερφιλντ 1/1 2,15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr