Μάκης Κασσαλιάς

Διπλό πρόκρισης η Τραμπζονσπόρ

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 14:06

Ημέρα κυπέλλων η Τετάρτη, πάμε με μία δυάδα μέτριου ρίσκου

Διπλό πρόκρισης η Τραμπζονσπόρ

Στο κύπελλο Τουρκίας και σε νοκ άουτ αναμέτρηση των «16», κυκλώνω το διπλό στο Ουμρανιγιεσπόρ-Τραμπζονσπόρ. Πέραν της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας, οι γηπεδούχοι δεν έχουν την πολυτέλεια να κυνηγήσουν διάκριση στο κύπελλο έχοντας απόλυτη προτεραιότητα την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί όπου παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση, με τις ελπίδες παραμονής ολοένα να λιγοστεύουν. Ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά η Ουμρανιγιεσπόρ, θα της λείψει και ο βασικός γκολκίπερ και περιμένω να τα βρει σκούρα απέναντι στην παρέα του Τάσου Μπακασέτα, η οποία έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου κι έτσι θα φορτσάρει ακόμη περισσότερο για να κατακτήσει το κύπελλο.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας, ποντάρισμα στον συνδυασμό άσου και under 3,5 στο Σέλτικ-Σεντ Μίρεν. Απόλυτο φαβορί φυσικά οι «καθολικοί», θα επιδιώξουν να πάρουν και εκδίκηση για την μοναδική τους ήττα την φετινή σεζόν (13-1-0 έκτοτε)! Η Σέλτικ προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ νικώντας 2-0 την Κιλμάρνοκ, απόψε θέλει να διατηρήσει το +9 από τον ανταγωνισμό. Η Σεντ Μίρεν έχει ελάχιστες ελπίδες να «κλέψει» αποτέλεσμα, όμως το γεγονός ότι έχει εμφανώς «σφίξει» αμυντικά μας οδηγεί στον συνδυασμό άσου και under 3,5 σε πολύ καλή τιμή.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουμρανιγεσπόρ-Τραμπζονσπόρ 2 1,78

Σέλτικ-Ρος Κάουντι 1&under 3,5 2,25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr