Μάκης Κασσαλιάς

Νέο «πάρτι» στην «Αγιά-Σοφιά»

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 13:11

Κλασικά με μία δυάδα θα κάνουμε παιχνίδι την Δευτέρα.

Νέο «πάρτι» στην «Αγιά-Σοφιά»

Στην «Αγιά-Σοφιά», η ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει το 13/13 υποδεχόμενη τον Λεβαδειακό και επιλογή μας θα είναι η επικράτησή της από το πρώτο ημίχρονο, συνδυαστικά με over. Σε εκπληκτική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση οι «κιτρινόμαυροι» μετά και τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο κύπελλο, θα μπουν για να καθαρίσουν χωρίς άγχος το ματς και μπορούν να επαληθεύσουν από μόνοι τους το over το οποίο ήρθε στα 10/11τελευταία τους παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στην Β’ Ολλανδίας, στο Μάαστριχτ-Χεράκλες πάμε με τριπλό συνδυασμό γκολ-γκολ, over και over 0.5 ημιχρόνου. Η Μάαστριχτ αν και βρίσκεται μόλις στην 7η θέση, είναι πάρα πολύ αποτελεσματική εντός έδρας (8-3-0, με 30-11 γκολ) και περιμένουμε να βάλει δύσκολα στην Χεράκλες. Είναι μεν μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας οι φιλοξενούμενοι, για την ακρίβεια είναι η 2η πιο ισχυρή μετά την Τσβόλε, όμως δεν βρίσκεται στα καλύτερα της. Αποφεύγουμε το διπλό του 1,80 και με την ίδια απόδοση θα πάμε με τον εν λόγω συνδυασμό. Η Μάαστριχτ μετράει επτά συνεχόμενα γκολ-γκολ και 9/10 over, ενώ οι φιλοξενούμενοι 19/22 over στο πρωτάθλημα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 1/1&over 1,95

Μάαστριχτ-Χεράκλες G&over&over 0.5 ημιχρόνου 1,80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr