Μάκης Κασσαλιάς

Μία κλάση ανώτερη η Λυών

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 13:46

Με δυάδα μέτριου ρίσκου πάμε την Παρασκευή

Μία κλάση ανώτερη η Λυών

Στο Σαμπιονά, αν και η Λυών μόνο αξιόλογη πορεία δεν πραγματοποιεί θεωρούμε πως θα βρει τον τρόπο να περάσει αλώβητη από την έδρα της Οσέρ. Μεγάλες οι αδυναμίες των γηπεδούχων, με τις μόλις τρεις νίκες σε 23 αγωνιστικές να το αποδεικνύουν περίτρανα. Προβληματική σε όλες τις γραμμές η Οσέρ, έχει την λιγότερο παραγωγική επίθεση στο Σαμπιονά και παράλληλα μία από τις χειρότερες άμυνες δεχόμενη πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο. Ναι μεν δεν είναι ακόμη καταδικασμένη, αλλά μάλλον θα πρέπει να ψάξει αλλού για τους βαθμούς.

Στην Α’ Ολλανδίας, πάμε με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Βααλβάικ-Φορτούνα Σιτάρντ. Και οι δύο ομάδες είναι άνετες βαθμολογικά έχοντας παρουσία καλύτερη των προσδοκιών. Δεν είναι ότι οι επιθέσεις των δύο ομάδων «κεντούν», αλλά η πρόσφατη παράδοση αναφέρει πως τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους ήταν γκολ-γκολ (συγκεκριμένα επιτεύχθηκαν 23 γκολ σε αυτά τα ματς). Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας της Φορτούνα Σιτάρντ ήταν over.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βααλβάικ-Φορτούνα Σιτάρντ G&over 2,10

Οσέρ-Λυών 2 1,93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.