Μάκης Κασσαλιάς

Με τα γκολ στη Φρανκφούρτη

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 13:56

Δεύτερη.. δόση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, θέαμα αναμένεται στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι.

Με τα γκολ στη Φρανκφούρτη

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάμε με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι. Με άγνοια κινδύνου η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη φοβερή και τρομερή φέτος Νάπολι, θα επιδιώξουν να κάνουν το γνωστό επιθετικό τους παιχνίδι οι «αετοί» και ότι βγει. Βέβαια πολύ δύσκολα θα συγκρατήσουν την επιθετική ορμή των «παρτενοπέι», που είχαν την πιο παραγωγική επίθεση στη φάση ομίλων και πήγαν στη Γερμανία με την φόρα επτά διαδοχικών νικών στο πρωτάθλημα. Το ποντάρισμα στα τέρματα μοιάζει «ταμάμ».

Στην Τσάμπιονσιπ, θα εμπιστευτούμε την Μπλάκμπερν για νίκη επί της Μπλάκπουλ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τέσσερις απανωτές ισοπαλίες, ανέβηκαν και πάλι στα όρια της εξάδας και συνεχίζουν την προσπάθεια για πλέι οφ, έχοντας ως βασικό ατού την έδρα (10-1-4). Η Μπλάκπουλ δυσκολεύεται αρκετά, έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα αδυνατεί να ξεκολλήσει από την ζώνη υποβιβασμού. Πήρε μία νίκη-ανάσα επί της Στόουκ (1-0) χωρίς να είναι καλύτερη, είχε όμως προηγηθεί σερί 14 αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-6-8) που την «βύθισε» στην κατάταξη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αϊντραχτ Φρ.-Νάπολι G&over 2,22

Μπλάκμπερν-Μπλάκπουλ 1 2,02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr