Μάκης Κασσαλιάς

Γκολ-γκολ στην Πάφο

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 14:53

Με επιλογές από το γαλλικό και το κυπριακό πρωτάθλημα θα κινηθούμε την Παρασκευή.

Γκολ-γκολ στην Πάφο

Στο κυπριακό πρωτάθλημα πάμε με το γκολ στο Πάφος-Αρης Λεμεσού. Ομάδες με εξαιρετικές επιθέσεις, με την Πάφο που μπροστά στο κοινό της να πετυχαίνει κατά μέσο όρο πάνω από δύο γκολ να έρχεται από ήττα στην έδρα της Ανόρθωσης (2-1) που την απομάκρυνε από την κορυφή. Τα 5/6 τελευταία εντός ήταν γκολ-γκολ και over. Ο Αρης Λεμεσού χτύπησε και πάλι φόρμα μετά από ένα κακό διάστημα, μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σκοράροντας κατά ριπάς. Over τα 6/7 τελευταία του Αρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γκολ-γκολ και οι τέσσερις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων, αυτή θα είναι η επιλογή μας.

Στο Σαμπιονά, θα εμπιστευτούμε την Λιλ για νίκη από ημίχρονο κόντρα στην Μπρεστ. Πολύ καλή η πορεία της Λιλ, άξιζε αποτέλεσμα μέχρι και μέσα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά λύγισε στο 95’ (4-3) και θέλει νίκη για μείνει κοντά στην πεντάδα. Ιδανικό θύμα η Μπρεστ, μία ομάδα με προβλήματα σε όλες τις γραμμές που δίνει μάχη παραμονής. Επιπρόσθετα η Μπρεστ έχει πολλές και σημαντικές απουσίες απόψε, δεν θα αντέξει και ελπίζουμε αυτό να συμβεί από το πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λιλ-Μπρεστ 1/1 2,00

Πάφος-Αρης Λεμεσού G 1,88

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr