Μάκης Κασσαλιάς

“Αφεντικό” της Μαδρίτης η Ρεάλ

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 14:06

Αμέτρητες οι επιλογές του Σαββάτου, πάμε σε δυάδα με καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

“Αφεντικό” της Μαδρίτης η Ρεάλ

Στην Λιγκ2 Σκωτίας, κυκλώνω τον άσο στο Νταμπάρτον-Ελγκιν. Πλώρη για την άνοδο έχουν βάλει οι γηπεδούχοι, έχουν πάρει κεφάλι στην κούρσα με βασικά ατού την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και την πανίσχυρη έδρα (8-2-0, με 19-5 γκολ). Η Ελγκιν έχει χτυπητές αδυναμίες, μετράει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά στα τέσσερα τελευταία, παραμένει χαμηλά χωρίς να νιώθει απόλυτη ασφάλεια. Οι δύο αντίπαλοι έχουν πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων (36) αλλά η Ελγκιν έχει δεχτεί σχεδόν τα διπλάσια. Ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο, με την Νταμπάρτον να έχει επικρατήσει στα 12/14 τελευταία όπου υποδέχτηκε την Ελγκιν.

Στο μεγάλο μαδριλένικο ντέρμπι Ρεάλ-Ατλέτικο θα εμπιστευτώ την “βασίλισσα”, που έρχεται με.. φόρα από το επιβλητικό 2-5 επί της Λίβερπουλ στο “Ανφιλντ”. Σκόρπισαν τρόμο οι μερένχες” και περιμένουν με άγριες διαθέσεις την μισητή συμπολίτισσα, θέλοντας πάση θυσία τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τίτλου. Η Ρεάλ, που εντός έδρας μετράει 7-3-0 σκοράροντας κατά μέσο όρο πάνω από δύο γκολ, έχει πάρει και πάλι τον.. αέρα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, που εμφανίζεται μεν ανεβασμένη αλλά οι τέσσερις νίκες στο αήττητο πέντε αγωνιστικών ήρθαν με αντιπάλους πολύ πιο βατούς ενώ απόψε θα στερηθεί στη μεσαία γραμμή τον κομβικό Ντε Πολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νταμπάρτον-Ελγκιν 1 1,70

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μ. 1 1,93

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr