Μάκης Κασσαλιάς

Με ισπανική δυάδα

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 14:12

Η φορμαρισμένη Σεβίλλη μπορεί να φέρει.. βόλτα την Οσασούνα, απόλυτο φαβορί η Λεβάντε κόντρα στη Λούγκο

Με ισπανική δυάδα

Στην Β’ Ισπανίας, η Λεβάντε έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην προβληματική Λούγκο, θα επιλέξουμε τη νίκη της συνδυαστικά με under 3,5. Απόλυτη ανάγκη έχουν οι γηπεδούχοι τους τρεις βαθμούς καθώς βρίσκονται σε οριακή θέση στο κυνήγι της απευθείας ανόδου (σερί 11-8-0). Η Λεβάντε πορεύεται με ατού την πολύ καλή αμυντική λειτουργία (3ο μικρότερο παθητικό στο πρωτάθλημα), την ώρα που η Λούγκο είναι η ομάδα με την δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση της Σεγούντα αλλά και την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Στα επτά τελευταία λεπτά έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι, που πάρα πολύ δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Θα πάνε σε.. κλεφτοπόλεμο μήπως πάρουν έστω ένα βαθμό αλλά δεν προβλέπεται να τα καταφέρουν.

Στην Πριμέρα, κυκλώνουμε τον άσο στο Σεβίλλη-Οσασούνα. Μετά την πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ, οι Ανδαλουσιάνοι πάμε για το πέμπτο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο, που θα τους απομακρύνει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Παμπλόνα δεν είναι αμελητέα, έμεινε πάντως “άσφαιρη” στα 3/4 τελευταία ενώ προφανώς θα έχει το μυαλό της περισσότερο στον ημιτελικό κυπέλλου της Τετάρτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, άλλωστε είναι άνετη βαθμολογικά. Επιπλέον, έχει πάρει μόνο ένα βαθμό στις 12 τελευταίες της επισκέψεις στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λεβάντε-Λούγκο 1&under 3,51,93

Σεβίλλη-Οσασούνα 1 1,78

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr