Μάκης Κασσαλιάς

Δεν το βάζει κάτω η Ουνιόν

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 13:12

Στους εντυπωσιακούς Βερολινέζους θα βασιστώ το Σάββατο, ενώ η Νορθάμπτον εύκολα ή δύσκολα θα επιβληθεί της Κρόουλι

Δεν το βάζει κάτω η Ουνιόν

Στην Μπουντεσλίγκα, εμπιστοσύνη στην Ουνιόν Βερολίνου που υποδέχεται την Κολωνία. “Δαγκώνουν” εντός έδρας (7-3-0) αλλά και γενικότερα οι Βερολινέζοι, η πορεία τους έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία τρέφοντας αξιώσεις ακόμη και για τον τίτλο. Δεν θα πτοηθούν από την πρόσφατη ήττα με την Μπάγερν, πρόκειται για άκρως πειθαρχημένο σύνολο, ενώ πρόσφατα απέκλεισε εύκολα τον Αγιαξ στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάπως πεσμένη η Κολωνία, στην πιο πρόσφατη εξόρμηση ηττήθηκε 3-0 στη Στουτγάρδη, έχει μόλις ένα διπλό σε έντεκα εξόδους όπου κατά μέσο όρο δέχεται πάνω από δύο γκολ. Ξεκάθαρο φαβορί η Ουνιόν.

Στην Λιγκ2, περιμένουμε από τη Νορθάμπτον να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο την προβληματική Κρόουλι, επιλογή ο άσος συνδυαστικά με over 1,5. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι κυνηγούν την απευθείας άνοδο την ώρα που η Κρόουλι δίνει μάχη παραμονής. Με τέσσερις ισοπαλίες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, η Νορθάμπτον από εκεί που βρισκόταν αγκαλιά με την άνοδο πλέον κρέμεται από μία.. κλωστή και «καίγεται» για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες. Ιδανικό θύμα η προβληματική Κρόουλι, η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό που σε μία σκληρή έδρα δεν βλέπω τον τρόπο να αποφεύγει την πέμπτη συνεχόμενη ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουνιόν Βερολίνου-Κολωνία 1 1,96

Νορθάμπτον-Κρόουλι 1&over 1,5 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr