Μάκης Κασσαλιάς

“Κατηφόρα” στη Λισσαβόνα

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 14:34

Ανιση αναμένεται και η δεύτερη μάχη της ισχυρής Μπενφίκα με την προβληματική Κλαμπ Μπριζ

“Κατηφόρα” στη Λισσαβόνα

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα έχοντας αποδείξει από το πρώτο ματς στο Βέλγιο την ξεκάθαρη ανωτερότητα της έναντι της Κλαμπ Μπριζ (0-2) σφραγίζει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Εξαιρετική η φετινή παρουσία των “αετώ픨της Λισσαβόνας, έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στην κούρσα τίτλου στην Πορτογαλία, σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια και η προβληματική άμυνα των Βέλγων δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει. Σε κακή κατάσταση η Μπριζ, δέχτηκε τρία γκολ την Παρασκευή στην Οστάνδη, αναμένεται εύκολη επικράτηση της Μπενφίκα και θα την ρισκάρουμε από το πρώτο ημίχρονο.

Στην Λιγκ2, η Σάτον «καίγεται» για άμεση επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο την Κρόουλι, στην προσπάθεια που κάνει για να προλάβει τα πλέι οφ. Η λονδρέζικη ομάδα τρέχει αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (με τέσσερις νίκες) ενώ έχει μόλις μία ήττα στις 12 τελευταίες (7-4-1) έχοντας εξαπολύσει αντεπίθεση για να προλάβει το.. τρένο. Είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας και οπωσδήποτε μπορεί να τα βγάλει πέρα κόντρα σε μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες. Πέντε διαδοχικές ήττες έχουν υποστεί οι φιλοξενούμενοι, με μόλις μία νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (1-2-9) παραμένουν κάτω από την ζώνη υποβιβασμού. Επιπλέον, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό και όλα συνηγορούν στη νίκη της Σάτον.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάτον-Κρόουλι 1 1,70

Μπενφίκα-Κλαμπ Μπριζ 1/1 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr