Μάκης Κασσαλιάς

Βάσεις πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 12:48

Οι φορμαρισμένοι Θεσσαλονικείς θα περάσουν από την Λαμία στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου

Βάσεις πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Στο Κύπελλο Ελλάδας η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς φυσικά απόλυτο φαβορί για την πρόκριση σε ακόμη έναν τελικό. Περιμένουμε να βάλουν γερές βάσεις από απόψε, επιλογή το διπλό συνδυαστικά με under 3,5. Η Λαμία είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο, χωρίς ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά αμυντικά λειτουργεί σχετικά καλά. Προτεραιότητα της είναι φυσικά η παραμονή στην Σούπερ Λιγκ, όπου πήρε βαθιά ανάσα νικώντας 2-1 τον Αρη και σήμερα θα παραταχθεί με μία μίξη βασικών και αναπληρωματικών. Ο ΠΑΟΚ διέσυρε με 6-0 τον Ιωνικό, πραγματοποιεί σταθερά υψηλές πτήσεις στο νέο έτος (σερί 13-6-0 σε πρωτάθλημα/κύπελλο) και θα τον εμπιστευτούμε.

Στα προημιτελικά του κυπέλλου Δανίας, η Σοντέρισκε υποδέχεται την Σίλκεμποργκ. Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της πρωτοπόρου Νόρντζελαντ. Μετριότατη η παρουσία της Σοντέρισκε στη δεύτερη κατηγορία, έχει εξασφαλίσει μεν την είσοδο στα πλέι οφ όμως η άνοδος αποτελεί μακρινό όνειρο. Ξεκάθαρα πιο ποιοτική η Σίλκεμποργκ, έχει φιλοδοξίες στη διοργάνωση και θα την ακολουθήσουμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λαμία-ΠΑΟΚ 2&under 3,5 1,83

Σοντέρισκε-Σίλκεμποργκ 2 2,04

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr