Μάκης Κασσαλιάς

Με Μορεϊρένσε και Ρόντα

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 14:02

Αρκετές οι επιλογές της Παρασκευής, πάμε με δυάδα μέτριου ρίσκου

Με Μορεϊρένσε και Ρόντα

Στην Β’ Πορτογαλίας, θα εμπιστευτώ την πρωτοπόρο Μορεϊρένσε για νέα νίκη απέναντι στην Πεναφιέλ. Πλώρη για την απευθείας άνοδο έχουν βάλει οι γηπεδούχοι, με 16 νίκες και μόλις δύο ήττες σε 23 αγωνιστικές έχουν ξεφύγει πολύ από τον ανταγωνισμό. Εχουν την καλύτερη επίθεση (δύο γκολ κατά μέσο όρο) και παράλληλα την καλύτερη άμυνα, όπως και πανίσχυρη έδρα (10-1-0). Με αυτές τις επιδόσεις δεν μπορούμε παρά να τους εμπιστευτούμε κόντρα στην απλώς Πεναφιέλ, η οποία πορεύεται με όπλο την άμυνα που είναι σε καλό επίπεδο όμως από σκοράρισμα δεν πάει καλά.

Στην Β’ Ολλανδίας, κυκλώνω τον άσο στο Ρόντα-Τέλσταρ. Στην ίδια βαθμολογική μοίρα οι δύο ομάδες, όμως οι γηπεδούχοι είναι ελαφρώς πιο ποιοτικοί ενώ και η έδρα μπορεί να παίξει τον ρόλο της. Αμφότερες στοχεύουν στα πλέι οφ, η Τέλσταρ στην τελευταία της εξόρμηση δέχτηκε επτά γκολ από την Χεράκλες ενώ ακολούθησε νέα ήττα και σίγουρα η ψυχολογία είναι πεσμένη. Βασιζόμενη στον 1ο σκόρερ της κατηγορίας (16 γκολ), η Ρόντα μπορεί να πάρει το τρίποντο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μορεϊρένσε-Πεναφιέλ 1 1,93

Ρόντα-Τέλσταρ 1 2,09

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr