Μάκης Κασσαλιάς

Γερός άσος η Σάτον

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 13:36

Το μονόπλευρο κίνητρο, η έδρα και η φόρμα με οδηγούν στη νίκη των Λονδρέζων

Γερός άσος η Σάτον

Αξιόλογο το πρόγραμμα της Τρίτης και στην Λιγκ2 κυκλώνω τον άσο στο Σάτον-Γκρίμσμπι. Πέραν του μονόπλευρου κινήτρου, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν μία θέση στα πλέι οφ την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι εντελώς αδιάφοροι βαθμολογικά, η αγωνιστική ανωτερότητα της λονδρέζικης ομάδας δεν αμφισβητείται. Διανύει άλλωστε την καλύτερη φάση της φετινής σεζόν, με αήττητο σερί αγωνιστικών (5-4-0) και μόλις μία ήττα στα 14 τελευταία (8-5-1) μπόρεσε να καλύψει μία μεγάλη διαφορά από τις προνομιούχες θέσεις. Κύριο ατού της είναι η αρκετά αποτελεσματική έδρα και σε αυτή θα επιδιώξει να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο. Λογικά θα τα καταφέρει, επειδή προφανώς στην Γκρίμσμπι ζουν και αναπνέουν για τον επερχόμενο προημιτελικό κυπέλλου με την Μπράιτον. Ο άσος σε τιμές διπλασιασμού φαντάζει καλή περίπτωση.

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λειψίας και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “πολίτες” χωρίς να είναι καλύτεροι στο πρώτο ματς πήραν το 1-1 και ετοιμάζονται να τελειώσουν την δουλειά στο “Ιτιχάντ”, μία... κατηφορική έδρα σχεδόν για το σύνολο των ομάδων που το επισκέπτονται (21-2-0 το ευρωπαϊκό σερί εντός!). Η πολύ επικίνδυνη επιθετικά Λειψία θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν και κάλλιστα μπορεί να συνδράμει στο σκοράρισμα, δύσκολα όμως θα γλιτώσει την ήττα-αποκλεισμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάτον-Γκρίμσμπι 1 1,96

Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία 1&over 1,91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr