Μάκης Κασσαλιάς

«Καθαρίζει» η Βιγιαρεάλ

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 15:19

Το «κίτρινο υποβρύχιο» λογικά θα επιβάλλει την ανωτερότητα του έναντι της Αντερλεχτ

«Καθαρίζει» η Βιγιαρεάλ

Σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ περνάει η στοιχηματική σκυτάλη της Πέμπτης και στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση κρατάω τον συνδυασμό άσου με over 1,5 στο Βιγιαρεάλ-Αντερλεχτ. Το πάνω χέρι για την πρόκριση έχει το «κίτρινο υποβρύχιο» μετά το 1-1 στο Βέλγιο, έχει αποδείξει στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου την εντός έδρας δυναμική της και οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση για να δραπετεύσουν με την πρόκριση. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, πιο αξιοπρεπής ασφαλώς με over 1,5.

Στην ίδια διοργάνωση, στο Αλκμααρ-Λάτσιο θα πέσουν κορμιά μετά την μάλλον απρόσμενη επικράτηση των Ολλανδών στη Ρώμη (1-2). Επιλογή οποιουδήποτε σημείου εμπεριέχει ρίσκο, αλλά θεωρώ αρκετά πιθανό το over και στον επαναληπτικό. Οι «λατσιάλι» είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν για να πάρουν τη νίκη, η Αλκμαάρ είναι μία φύσει επιθετική ομάδα με παραγωγική γραμμή κρούσης αλλά και ευάλωτη άμυνα, συνεπώς το σενάριο τερμάτων φαντάζει ως το επικρατέστερο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βιγιαρεάλ-Αντερλεχτ 1&over 1,5 1,80

Αλκμαάρ-Λάτσιο over 2,32

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr