Μάκης Κασσαλιάς

Χωρίς φρένα η Γαλατασαράι

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 15:05

Στην ασταμάτητη πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος θα βασιστώ την Παρασκευή.

Χωρίς φρένα η Γαλατασαράι

Στην Α’ Τουρκίας, κυκλώνω χωρίς πολλά-πολλά το διπλό στο Κόνιασπορ-Γαλατασαράι. Σε κούρσα για έναν έχει μετατρέψει η «τσιμ μπομ» το κυνήγι του τίτλου, κάτι επόμενο βεβαίως καθώς το φετινό της ρόστερ είναι εξαιρετικά δυνατό. Η Κόνιασπορ είναι μία μέτρια ομάδα της κατηγορίας που θα αρκεστεί στην άνετη παραμονή, ενώ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας συμπληρώσει εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη. Επιπρόσθετα, δεν είναι καν αποτελεσματική εντός έδρας με μόλις τρεις νίκες σε 12 ματς. Απόλυτο φαβορί η Γαλατασαράι, που κατά μέσο πετυχαίνει πάνω από δύο γκολ ενώ δέχεται λιγότερο από ένα.

Στην Β΄ Ολλανδίας, καλή περίπτωση μοιάζει ο άσος στο Μάαστριχτ-Ουτρέχτη Β’. Αν και δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχοντας υποστεί τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία, έχουν απόψε την ευκαιρία απέναντι στην ουραγό να επιστρέψουν στις επιτυχίες που έχουν απόλυτη ανάγκη ώστε να μπουν στα πλέι οφ. Η Ουτρέχτη Β’ με τις πέντε ήττες στα έξι πιο πρόσφατα πέραν του ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, δεν έχει και κάποιο βαθμολογικό κίνητρο καθώς και τελευταία να μείνει δεν υποβιβάζεται (όπως όλες οι ομάδες νέων). Οι δύο ομάδες έχουν δεχτεί περίπου τα ίδια γκολ, με την Μάαστριχτ όμως να έχει σκοράρει σχεδόν τα διπλάσια. Τέλος, η Μάαστριχτ έχει την τρίτη καλύτερη εντός έδρας επίδοση, ενώ οι φιλοξενούμενοι την δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κόνιασπορ-Γαλατασαράι 2 1,85

Μάαστριχτ-Ουτρέχτη Β’ 1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr