Μάκης Κασσαλιάς

"Καίγεται" η Μάνσφιλντ

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 15:11

Ελάχιστες οι επιλογές μας, πάμε με συνδυαστική δυάδα Τετάρτης-Πέμπτης

Αρχικά στην Λιγκ2, ποντάρισμα στον άσο στο Μάνσφιλντ-Γκρίμσμπι. Το μονόπλευρο κίνητρο είναι ένας από τους λόγους που με ωθεί στη συγκεκριμένη επιλογή, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς καθώς βρίσκονται σε οριακή θέση αναφορικά με τα πλέι οφ, την ώρα που η Γκρίμσμπι ανήκει στο γκρουπ των αδιάφορων βαθμολογικά ομάδων. Εχει μάλιστα και την επιπλέον κόπωση από τον προημιτελικό κυπέλλου που έδωσε την Κυριακή. Αν και όχι ιδιαίτερα αξιόπιστη εντός έδρας η Μάνσφιλντ, μπορεί να πάρει αυτό που χρειάζεται.

Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro2024, πάω με άσο από ημίχρονο στο Βόρεια Μακεδονία-Μάλτα. Σταθερά και σημαντικά τα βήματα προόδου των Σκοπιανών, έχουν ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο, απείρως καλύτερο από των Μαλτέζων και η λογική λέει πως θα φτάσουν σε άνετη και ευρεία επικράτηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάνσφιλντ-Γκρίμσμπι 1 1,90

Βόρεια Μακεδονία-Μάλτα 1/1 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr