Μάκης Κασσαλιάς

Με.. φόρα Γαλλία και Αυστρία

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 15:16

Συνέχεια στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την Δευτέρα, θα στηριχτώ σε δύο απόλυτα φαβορί με συνδυαστικά πονταρίσματα.

Με.. φόρα Γαλλία και Αυστρία

Η Γαλλία μετά την εντυπωσιακή παράσταση που έδωσε στην πρεμιέρα της απέναντι στους Ολλανδούς (4-0), πάει με.. φόρα στο Δουβλίνο για να ξεπεράσει και το χαμηλό για τα στάνταρ της εμπόδιο της Ιρλανδίας. Μαχητικό σύνολο αλλά με συγκεκριμένες δυνατότητες οι γηπεδούχοι, δεν θα μπορούσαν να έχουν δυσκολότερη πρεμιέρα. Γεμάτη αστέρια η αποστολή των “τρικολόρ”, θα ρισκάρουμε στην επικράτησή τους από το πρώτο ημίχρονο.

Από το πρώτο ημίχρονο θα στηρίξω και την Αυστρία κόντρα στην Εσθονία, συνδυαστικά με over. Ικανοποιητικό το πρώτο δείγμα των Αυστριακών, 4-1 το Αζερμπαϊτζάν κυριαρχώντας απόλυτα. Εξυπακούεται πως για να ελπίζουν σε πρόκριση απαγορεύονται γκέλες κόντρα στους αδύναμους όπως ξεκάθαρα είναι ο αποψινός τους αντίπαλος. Η Εσθονία έδωσε ένα φιλικό στην Ουγγαρία, έπαιξε φουλ άμυνα και ηττήθηκε με 1-0, παρόμοια εικόνα αναμένεται να έχουν σήμερα αυτή τη φορά όμως περιμένω μία ευρύτερη ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιρλανδία-Γαλλία 2/2 2,00

Αυστρία-Εσθονία 1/1&over 1,95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr