Μάκης Κασσαλιάς

Πρόκριση για Σέπσι και Κλουζ

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 14:18

Με δυάδα από το κύπελλο Ρουμανίας θα δοκιμάσουμε την τύχη μας την Πέμπτη.

Πρόκριση για Σέπσι και Κλουζ

Στην προημιτελική φάση βρίσκεται η εν λόγω διοργάνωση και αρχικά θα εμπιστευτώ την Σέπσι για πρόκριση επί της Μιοβένι συνδυάζοντας άσο με under 3,5. Οι γηπεδούχοι κατέλαβαν άνετα την πρωτιά στον όμιλο τους (3/3) και συνεχίζουν την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους, είναι απόλυτο φαβορί κόντρα σε ένα αδύναμο σύνολο που έχει μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. Η Μιοβένι δίνει μάχη παραμονής και αυτή είναι η απόλυτη προτεραιότητα της, θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της αλλά δεν είναι πολλές. Υποχωρεί διαρκώς ο άσος, τον συνδυάζουμε με under 3,5.

Στον έτερο αποψινό προημιτελικό, η Κλουζ επίσης αποτελεί σούπερ φαβορί με αντίπαλο την Αργκες. Η ημέρα με τη νύχτα η διαφορά των δύο ομάδων, για τους φιλοξενούμενους και μόνο η παρουσία στα προημιτελικά συνιστά υπέρβαση. Στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει 16 αγωνιστικές χωρίς νίκη και έτσι μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι, την ώρα που η Κλουζ πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις διεκδικώντας με μεγάλες αξιώσεις τον τίτλο. Και εδώ ο άσος είναι στα.. πατώματα, θα τον ρισκάρουμε από το πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέπσι-Μιοβένι 1&under 3,5 1,90

Κλουζ-Αργκες 1/1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr