Μάκης Κασσαλιάς

Με Νάσβιλ και Νιου Ινγκλαντ

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023 - 15:45

Στην αγαπημένη MLS ρίχνω τα στοιχηματικά.. δίχτυα του Σαββάτου.

Με Νάσβιλ και Νιου Ινγκλαντ

Πρώτη επιλογή, ο συνδυασμός άσου και over 1,5 στο Νάσβιλ-Τορόντο. Αξιόπιστο το Νάσβιλ μέσα στο Τενεσί, έχει ξεκινήσει αρκετά καλά την σεζόν με παθητικό μόλις δύο τερμάτων σε έξι αγωνιστικές. Πολύ επικίνδυνο σύνολο επιθετικά, με ηγέτη τον περσινό 1ο σκόρερ της κατηγορίας, Χάνι Μούκταρ που πέτυχε γκολ και ασίστ στο πολύτιμο διπλό επί του Σινσινάτι (0-2). Και το Τορόντο έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, ανασταλτικά όμως δεν παίρνει τον ίδιο καλό βαθμό, κάθε άλλο. Διαχρονικά στις εξορμήσεις τους οι Καναδοί αντιμετωπίζουν προβλήματα και το ίδιο περιμένω να συμβεί σε αυτή την αρκετά ισχυρή έδρα.

Ασο ποντάρω στο Νιου Ινγκλαντ-Μόντρεαλ. Δυνατά έχουν μπει στη νέα περίοδο οι «επαναστάτες», με τέσσερις νίκες σε έξι αγωνιστικές δείχνοντας διάθεση να ξεχάσουν την κακή περσινή περίοδο. Οι Καναδοί αντιθέτως πραγματοποιούν απογοητευτικές εμφανίσεις στην εκκίνηση της σεζόν, με τέσσερις ήττες σε πέντε ματς ήδη βρίσκονται στον.. βυθό της Ανατολής μετά την συντριβή στο Βανκούβερ και ξεκάθαρα ο άσος είναι το πρώτο σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νιου Ινγκλαντ-Μόντρεαλ 1 1,76

Νάσβιλ-Τορόντο 1&over 1,5 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr