Μάκης Κασσαλιάς

Με ΑΕΚ Λάρνακας και Φόλενταμ

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 15:11

Με δυάδα μέτριου ρίσκου θα κινηθούμε την Παρασκευή.

Με ΑΕΚ Λάρνακας και Φόλενταμ

Στο κυπριακό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ Λάρνακας καλείται κόντρα στην Ομόνοια να βάλει τέλος στην.. κατηφόρα των πλέι οφ. Με μόλις ένα βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές του εν λόγω τουρνουά, από φαβορί για τον τίτλο πλέον βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και κινδυνεύει να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παράλληλα χάλασε κάπως τις τρομερές εντός έδρας επιδόσεις της, που βέβαια παραμένουν εξαιρετικές (11-3-1). Η Ομόνοια δεν έχει κάποιον ορατό στόχο στα πλέι οφ ούσα μακριά από τις προνομιούχες θέσεις, επιπρόσθετα την απασχολεί κυρίως το κύπελλο όπου μεσοβδόμαδα θα υποδεχτεί την Πάφο στη ρεβάνς του 1-1, συνεπώς αναμένεται να δώσει και ανάσες σε κάποιους βασικούς.

Στην Α’ Ολλανδίας, πάμε με τον άσο στο Φόλενταμ-Καμπούρ. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πραγματοποιήσουν άλμα παραμονής, κόντρα στην ουραγό και μακράν πιο αδύναμη ομάδα της Eredivisie. Στάθηκε πολύ καλά η Φόλενταμ απέναντι στην Αϊντχόφεν, παρότι δεν ήταν χειρότερη υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από σερί 5-1-0 μπροστά στο κοινό της. Η Καμπούρ έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες παραμονής, παίζει το τελευταίο της χαρτί αλλά περιμένουμε να το.. κάψει, ενώ στον πρώτο γύρο: Καμπούρ-Φόλενταμ 0-3.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ Λάρνακας-Ομόνοια 1 1,74

Φόλενταμ-Καμπούρ 1 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr