Μάκης Κασσαλιάς

Ωρα για νίκη το Οστιν

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 14:50

Σε δύο επιλογές από την MLS καταλήγω το Σάββατο

Ωρα για νίκη το Οστιν

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά ποντάρω τον συνδυασμό άσου και over 1,5 στο Κολόμπους-Ιντερ Μαϊάμι. Αν και δείχνουν μερική αστάθεια, οι Κρου έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα φέτος, με την επίθεσή τους συνήθως να.. πετάει φωτιές ιδιαίτερα μέσα στο Οχάιο (όπου συνυπολογίζοντας την περσινή σεζόν τρέχει αήττητο δέκα αγώνων, με έξι νίκες). Η Ιντερ Μαϊάμι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, έρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες με προβλήματα σε όλες τις γραμμές, έχει ηττηθεί και στα τέσσερα ταξίδια της χωρίς να σκοράρει ούτε μία φορά (!) και φαντάζει πολύ δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα σε αυτή τη σκληρή έδρα.

Επίσης, επιλέγω τη νίκη του Οστιν επί του Σαν Χοσέ, θα ρισκάρω υπέρ των Τεξανών παρότι δεν έχουν και με τα.. μπούνια στη νέα σεζόν. Για την ακρίβεια το ξεκίνημα του Σαν Χοσέ είναι σαφώς καλύτερο και αυτή είναι η αιτία που ο άσος προσφέρεται αρκετά ψηλά. Ακριβώς γι’ αυτό όμως θα πάρω το ρίσκο, καθώς το Οστιν στην πραγματικότητα δεν είναι χειρότερο των Καλιφορνέζων, απλώς.. χρειάζεται τον χρόνο του και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μία ομάδα που στα περισσότερα ταξίδια της γίνεται εύκολη λεία για τον αντίπαλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κολόμπους-Ιντερ Μαϊάμι 1&over 1,5 2,10

Οστιν-Σαν Χοσέ 1 2,06

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr