Μάκης Κασσαλιάς

«Αρπάζει» την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 14:01

Το πρώτο από τα τρία βήματα για την κατάκτηση του τίτλου θέλουν να κάνουν οι "πράσινοι" κόντρα στον ΠΑΟΚ

«Αρπάζει» την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Αρχή με τα πλέι οφ της Super League και τον άσο στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» πέτυχαν τον πρωταρχικό τους στόχο στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, με την ισοπαλία να τους διατηρεί καβάλα στο… άλογο αναφορικά με το κυνήγι του τίτλου. Με τρεις νίκες στα εναπομείναντα ματς στέφονται πρωταθλητές και είναι δεδομένο ότι θα δώσουν… ότι έχουν και δεν έχουν για να τα καταφέρουν. Και ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο -διεκδικώντας με τον Ολυμπιακό την 3η θέση που δίνει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο- αλλά δεν είναι το ίδιο ισχυρό. Η Λεωφόρος θα «κοχλάζει», πάμε με το φαβορί.

Στην Λιγκ2, κυκλώνω το διπλό στο Κρου-Μπράντφορντ. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον εδώ, η Κρου έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή και απλώς περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν ενώ η Μπράντφορντ με ηγέτη τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Αντι Κουκ δίνει μάχη για την άνοδο. Βρίσκεται σε θέση ισχύος όσον αφορά τα πλέι οφ, ενώ διατηρεί και ελπίδες για την απευθείας άνοδο, αρκεί να πάρει το αποψινό ματς. Θα εκπλαγώ αν δεν τα καταφέρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1 1,76

Κρου-Μπράντφορντ 2 1,79

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr