Μάκης Κασσαλιάς

Με τη δύναμη της έδρας η Ατλάντα

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 14:35

Η πρωταθλήτρια του 2018 "μεταμορφώνεται" μπροστά στο κοινό της και μπορεί να επιβληθεί της προβληματικής Σάρλοτ

Με τη δύναμη της έδρας η Ατλάντα

Στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου της Λιγκ2 και στο Σάλφορντ-Στόκπορτ ποντάρω στο γκολ-γκολ. Δικαιωματικά οι δύο αυτές ομάδες συνεχίζουν να διεκδικούν άνοδο, οι γηπεδούχοι έχουν ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ και την πιο παραγωγική επίθεση ενώ η εξίσου -αν όχι περισσότερο- ποιοτική Στόκπορτ επίσης βασίζεται στην πολύ αποδοτική ηραμμή κρούσης. Γκολ-γκολ τα 12/16 τελευταία της Σάλφορντ, ενώ η Στόκπορτ έχει σκοράρει στα 45/55 ματς της σεζόν. Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης θεωρώ πως αμφότερες θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, σε αξιόλογη απόδοση το αμφίσκορο.

Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, θα εμπιστευτώ την Ατλάντα για νίκη επί της Σάρλοτ συνδυαστικά με over 1,5. Η Ατλάντα εμφανίζεται διπρόσωπη φέτος, «δαγκώνει» εντός έδρας αλλά μακριά από την Τζόρτζια αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση η πρωταθλήτρια του 2018 βασίζεται στην καυτή της επίθεση (πρώτη του πρωταθλήματος) και περιμένω να τα βγάλει πέρα κόντρα σε μία από τις αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, με την Σάρλοτ να έχει και το μεγαλύτερο παθητικό στην MLS (21 γκολ) ενώ τα 9/12 τελευταία της παιχνίδια ήταν over.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάλφορντ-Στόκπορτ G 1,95

Ατλάντα-Σάρλοτ 1&over 1,5 1,91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr