Μάκης Κασσαλιάς

Ταμείο με “βίκινγκς”

Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 14:12

Από το νορβηγικό πρωτάθλημα οι δύο επιλογές της Τρίτης

Ταμείο με “βίκινγκς”

Αρχικά στο Βαλερένγκα-Χαμ Καμ θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους συνδυαστικά με over 1,5. Μπορεί να μην είναι κάποιο μεγαθήριο, σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για ένα σοβαρό σύνολο. Δεν ξεκίνησε ιδανικά, αλλά στα δύο τελευταία πήρε τέσσερις βαθμούς και κάλλιστα μπορεί να τα βγάλει πέρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Η πανωλεθρία που υπέστη στην έδρα της Βίκινγκ (7-3) αποτυπώνει την περιορισμένη δυναμική των φιλοξενούμενων, που συνολικά έχουν δεχτεί 16 γκολ σε έξι αγωνιστικές. Δύσκολα θα πάρει έστω ένα βαθμό η προβληματική Χαμ Καμ, όπως και δύσκολα δεν θα δεχτεί πάνω από ένα γκολ.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Από την δεύτερη κατηγορία, κρατάω τον άσο στο Σταρτ-Σάντνες. Αξιόλογη η πορεία των γηπεδούχων, που με κύριο ατού την επίθεση (που είναι η καλύτερη της κατηγορίας, με 17 γκολ σε επτά αγωνιστικές, διατηρούνται στα..πέριξ της κορυφής). Αντιθέτως η Σάντνες έχει μόλις μία νίκη, καθώς αμυντικά μπορεί να λειτουργεί αρκετά καλά όμως στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης θέλει πολύ δουλειά. Ξεκάθαρο φαβορί λοιπόν οι γηπεδούχοι, αν και θα ήθελα ψηλότερα τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βαλερένγκα-Χαμ Καμ 1&over 1,5 2,10

Σταρτ-Σάντνες 1 1,71

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr