Μάκης Κασσαλιάς

Θέαμα στο ντέρμπι της Φλόριντα

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 - 13:39

Ιντερ Μαϊάμι και Ορλάντο αναμετρώνται στο ντέρμπι της πολιτείας και το σενάριο τερμάτων φαντάζει πολύ πιθανό

Θέαμα στο ντέρμπι της Φλόριντα

Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών θα στηριχτώ το Σάββατο. Αρχικά πάω με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Ιντερ Μαϊάμι-Ορλάντο. Σύνολο με ευχέρεια στο σκοράρισμα οι γηπεδούχοι, που όμως με την ίδια ευκολία δέχονται και γκολ. Συνέπεια αυτού είναι να εμφανίζουν μεγάλη αστάθεια στα αποτελέσματα τους, πρόκειται για την μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία, ενώ τα πέντε από τα έξι τελευταία της σε πρωτάθλημα και κύπελλο επαλήθευσαν τον εν λόγω συνδυασμό τερμάτων. Και το Ορλάντο διαθέτει παραγωγική επίθεση όχι όμως την πιο αξιόπιστη άμυνα και στο ντέρμπι της Φλόριντα θεωρώ πολύ πιθανό το σκορ να πάρει διαστάσεις.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Η έτερη επιλογή μου από την MLS είναι η νίκη του Ντάλας στο ντέρμπι του Τέξας με το Χιούστον. Ομάδα έδρας το Ντάλας, το ίδιο και το Χιούστον που στις εξορμήσεις του αποδυναμώνεται πραγματικά πολύ. Ετσι παρότι φέτος δεν έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές (ενώ τις περισσότερες σεζόν το Ντάλας είναι αρκετά ανώτερο), η έδρα είναι ο κύριος λόγος που με οδηγεί σε αυτή την επιλογή. Οι άλλοι λόγοι είναι η μεγάλη φόρμα του διεθνή επιθετικού Φερέιρα που ήδη έφτασε τα οκτώ γκολ, αλλά και η παράδοση με το Ντάλας να τρέχει αήττητο 12 αγώνων (με εννιά νίκες) ως γηπεδούχος κόντρα στο Χιούστον.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιντερ Μαϊάμι-Ορλάντο G&over 2,15

Ντάλας-Χιούστον 1 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr