Μάκης Κασσαλιάς

Κλάσεις ανώτερο το Λος Αντζελες

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 - 14:09

Οι πρωταθλητές Ηνωμένων Πολιτειών δεν προβλέπεται να δυσκολευτούν στο ματς κυπέλλου με τους Γκάλαξι

Κλάσεις ανώτερο το Λος Αντζελες

Στο κύπελλο Ηνωμένων Πολιτειών διεξάγεται η φάση των «16» και στο El Trafico ντέρμπι της Καλιφόρνια ανάμεσα σε Λος Αντζελες και ΛΑ Γκάλαξι, πάω με τον συνδυασμό άσου και over 1,5. Η ημέρα με τη νύχτα η διαφορά των δύο ομάδων, με την πρωταθλήτρια να εμφανίζεται και φέτος πολύ δυνατή -ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό της- και την ίδια ώρα τους Γκάλαξι να.. ψάχνονται. Το Λος Αντζελες έχει την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος και απέναντι σε μία ευάλωτη αμυντική γραμμή (μεγαλύτερο παθητικό στην MLS).

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Στην Β’ Βραζιλίας, πάω με το καλοπληρωμένο διπλό στο Μποταφόγκο SP-Μιρασόλ, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σαφώς καλύτερη εικόνα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και έχοντας άριστη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Βιτόρια Μπαϊα κάλλιστα μπορεί να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μποταφόγκο SP-Μιρασόλ 2 2,87

Λος Αντζελες-ΛΑ Γκάλαξι 1&over 1,5 1,85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr