Μάκης Κασσαλιάς

Είναι φαβορί η ΑΕΚ

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 - 13:07

Η... αγριεμένη Ενωση έχει τον πρώτο λόγο στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ που δεν βρίσκεται στα καλύτερα του

Είναι φαβορί η ΑΕΚ

Πολλά και διάφορα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, τα περισσότερα ματς μπορεί να μην είναι… πρώτης διαλογής υπάρχει όμως και δράση με μεγάλο ενδιαφέρον. Στην κορυφή των σημαντικών αγώνων φυσικά ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τους δύο «δικέφαλους» που διαχρονικά έχουν αντιπαλότητα όχι όμως στο μέγεθος των τελευταίων ετών όπου χωρίς υπερβολή και δυστυχώς υπάρχει.. μίσος. Και κάπως έτσι το μεγάλο αυτό παιχνίδι, που θα έπρεπε να αποτελεί γιορτή, θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους χάνοντας σχεδόν όλη την αίγλη του.

Super Προσφορά χωρίς Κατάθεση για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι εμφανές ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και υπερέχει σχεδόν σε όλους τους τομείς. Και μπορεί σε ένα ματς τίτλου όλα να είναι δυνατά, όμως θεωρώ ότι σε τιμές διπλασιασμού ο άσος έχει αξία. Και δεν με αποθαρρύνει το ότι οι Θεσσαλονικείς υπέταξαν την Ενωση και στους τρεις τελευταίους τελικούς που αναμετρήθηκαν, το παρελθόν δεν.. παίζει μπάλα.

Στο κύπελλο Ηνωμένων Πολιτειών διεξάγεται η φάση των «16» και στο Πίτσμπουργκ-Κολόμπους θα εμπιστευτώ το φαβορί, τους φιλοξενούμενους δηλαδή, συνδυαστικά με over 1,5. Το Πίτσμπουργκ είναι μία ερασιτεχνική ομάδα, που θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της αλλά δεν είναι πολλές. Αναμένεται εύκολη πρόκριση για τους Κρου, που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα βρουν λύσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1 2,00

Πίτσμπουργκ-Κολόμπους 2&over 1,5 2,60

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr