Μάκης Κασσαλιάς

Εντυπωσιάζει το Σεντ Λούις

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 14:09

Η νεοσύστατη ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στην παρθενική της σεζόν στην MLS και μπορεί να επιβληθεί του διαχρονικά αδύναμου εκτός έδρας Βανκούβερ

Εντυπωσιάζει το Σεντ Λούις

Πάμε με δύο επιλογές από το πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, όπου αρχικά μου αρέσει ο άσος στο Σεντ Λούις-Βανκούβερ. Κάθε προσδοκία έχει ξεπεράσει με το ξεκίνημα στην παρθενική της σεζόν στην MLS η νεοσύστατη ομάδα, είχε κάνει το 5Χ5 ακολούθησαν κάποιες απόλυτα φυσιολογικές απώλειες και πλέον προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 σε βάρος του Κάνσας που το κράτησε κοντά στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας.

Το Βανκούβερ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, πρόκειται όμως για μία ομάδα που διαχρονικά αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στα ταξίδια της. Για του λόγου το αληθές, η τελευταία εκτός έδρας νίκη του επιτεύχθηκε πριν περίπου ένα χρόνο (19/6/2022)! Ετσι περιμένω να τα βρει... σκούρα και στο Μιζούρι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που κατά μέσο όρο πετυχαίνει πάνω από δύο γκολ- και βρίσκω αξία στην τιμή του άσου.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Στο Ορλάντο, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Ατλάντα σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς που πάντως φαίνεται να ευνοεί το σενάριο τερμάτων. Τα “λιοντάρια” στην καλή τους μέρα μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, ωστόσο η άμυνα τους συχνά κάνει.. νερά και το πληρώνουν. Ασταθής ομάδα και η Ατλάντα, αλλά με δεδομένη επιθετική ισχύ και όχι την πιο αξιόπιστη άμυνα, συνεπώς ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over φαντάζει αρκετά πιθανός.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεντ Λούις-Βανκούβερ 1 2,20

Ορλάντο-Ατλάντα G&over 2,02

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr