Μάκης Κασσαλιάς

Ανετα η Φιλαδέλφεια

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 14:59

Η Γιούνιον έχει βρει τον εαυτό της και περιμένει με.. άγριες διαθέσεις την υποδεέστερη Σάρλοτ

Ανετα η Φιλαδέλφεια

Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ σε πρώτο πλάνο την Τετάρτη, αλλά οι δύο επιλογές μου έρχονται από το αγαπημένο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών όπου αρχικά πάω με τον συνδυασμό άσου και over 1,5 στο Φιλαδέλφεια Γ.-Σάρλοτ. Μετά από ένα.. νωχελικό ξεκίνημα, πλέον η Γιούνιον έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της και με πέντε νίκες στο αήττητο σερί επτά αγωνιστικών εδραιώθηκε στις προνομιούχες θέσεις της Ανατολής. Σύνολο με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, ιδιαίτερα μέσα στην Πενσιλβάνια, δικαιωματικά είναι απόλυτο φαβορί απέναντι στην υποδεέστερη Σάρλοτ. Ο σύλλογος της Βόρειας Καρολίνα επίσης είχε πραγματοποιήσει άσχημο ξεκίνημα και δείχνει σταδιακά να παίρνει τα.. πάνω του, αλλά σε κάθε περίπτωση μειονεκτεί πολύ συγκριτικά με τον προσεχή της αντίπαλο. Κατά πάσα πιθανότητα θα επαληθευτεί ο άσος, ενώ δύσκολα θα μείνει στο ένα γκολ η Φιλαδέλφεια.

Σεβίλλη – Ρόμα 1:2.90 Χ:3.05 2:3.00

Στην MLS θα ποντάρω και το γκολ-γκολ στο ΝΥ Σίτι-Σινσινάτι. Απογοητευτική η φετινή πορεία των «πολιτών», που πάντως μπροστά στο κοινό τους είναι ιδιαίτερο αξιόμαχοι. Και η λογική λέει πως δεν θα πέσουν αμαχητί κόντρα στο εξαιρετικό φέτος Σινσινάτι, που με πέντε νίκες στο αήττητο έξι αγωνιστικών συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη γενική κατάταξη. Γκολ-γκολ τα 6/8 τελευταία των φιλοξενούμενων, αυτό θα επιλέξουμε και για απόψε.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φιλαδέλφεια Γ.-Σάρλοτ 1&over 1,5 1,91

ΝΥ Σίτι-Σινσινάτι G 1,76

Σεβίλλη-Ρόμα με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr