Μάκης Κασσαλιάς

Πάρτι ανόδου για την Μετς

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 - 16:29

Με νίκη επί της αδιάφορης βαθμολογικά Μπαστιά, η ομάδα του Λάσζλο Μπολόνι επιστρέφει στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Πάρτι ανόδου για την Μετς

Λιγοστεύουν… δραματικά οι επιλογές μας, η πρώτη έρχεται από την Β’ Γαλλίας με τον άσο από ημίχρονο στο Μετς-Μπαστιά. Μονόπλευρο το κίνητρο, οι γηπεδούχοι κρατούν την άνοδο στα δικά τους χέρια μετά τα ευνοϊκά για τους ίδιους αποτελέσματα της προηγούμενη αγωνιστικής και το να μην αξιοποιήσουν το ανέλπιστο δώρο που έλαβαν θα αποτελέσει αυτοκτονία. Υπολογίσιμος αντίπαλος η Μπαστιά, αλλά και αδιάφορος βαθμολογικά πλέον, η λογική λέει πως δεν θα χαλάσει την.. γιορτή που ετοιμάζει η 24 αγωνιστικές αήττητη Μετς (16-8-0). Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα πονταριστεί από το πρώτο ημίχρονο.

Στην Β’ Βραζιλίας, πάω με το over στο Σεαρά-Σαπεκοένσε. Στη μέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι, με μέτρια παρουσία συνολικά και αρνητικό συντελεστή τερμάτων καθώς εμφανίζουν αμυντικές αδυναμίες. Η Σαπεκοένσε βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, καθώς δείχνει ευχέρεια στο σκοράρισμα παράλληλα όμως και αμυντικά κενά. Αμφίρροπη αναμέτρηση όσον αφορά τον νικητή πάντως το σενάριο τερμάτων φαντάζει αρκετά πιθανό, με την Σεαρά να μετράει τρία διαδοχικά over ενώ στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας των φιλοξενούμενων επαληθεύτηκε ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μετς-Μπαστιά 1/1 2,10

Σεαρά-Σαπεκοένσε over 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr