Μάκης Κασσαλιάς

Αντιδράει η Μινεσότα

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 14:17

Και επισήμως καλοκαίρι.. και στο κουπόνι, σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πέφτει η αυλαία και πρέπει να είμαστε όλο και πιο προσεκτικοί με τις λιγότερο διαφημισμένες λίγκες στις οποίες θα επικεντρωθούμε στοιχηματικά στο εξής.

Αντιδράει η Μινεσότα

Στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, μου αρέσει ο συνδυασμός άσου και over 1,5 στο Κολόμπους-Σάρλοτ. Οι Κρου, που έχουν βρει δίχτυα σε δέκα σερί εντός έδρας, είναι μία κλάση ανώτεροι από τον εν λόγω αντίπαλο, όχι ότι η Σάρλοτ είναι αμελητέα αλλά σε μία από τις πιο σκληρές έδρες της κατηγορίας "χλωμό" να τα βγάλει πέρα. Εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι απέναντι σε μία κουρασμένη από τα συνεχή ταξίδια Σάρλοτ, ενώ δεν νομίζω να σκοράρουν μόνο μία φορά.

Θα ποντάρω και τον άσο στο Μινεσότα-Τορόντο. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα των γηπεδούχων, δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα και αυτό κοστίζει απανωτές απώλειες. Πάντως η ήττα τους στο Οστιν ήταν άδικη και απέναντι στο Τορόντο κάλλιστα μπορούν να επιστρέψουν τις επιτυχίες. Με τους Καναδούς διαχρονικά να αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες στα ταξίδια τους ενώ το κλίμα δεν είναι ιδανικό μιας και υπάρχει κόντρα του τεχνικού Μπράντλεϊ με τον Ιταλό σταρ Μπερναντέτσκι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

556. Κολόμπους-Σάρλοτ 1&over 1,5 1,91

562. Μινεσότα-Τορόντο 1 1,81

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr