Μάκης Κασσαλιάς

Περνάει.. αέρα η Μπραν

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 04:38

Εντυπωσιακά κυλάει η σεζόν για τους κυπελλούχος Νορβηγίας και λογικά θα έχουν εύκολο έργο με την αδύναμη Ααλεσουντ

Περνάει.. αέρα η Μπραν

Στην Eliteserien, αρχικά ποντάρω διπλό από ημίχρονο στο Ααλεσουντ-Μπραν. Η ημέρα με τη νύχτα η διαφορά των δύο ομάδων, με την Μπραν να έχει μπει με τα.. μπούνια στη φετινή σεζόν αντιθέτως η Ααλεσουντ πλην μιας εξαίρεσης (όπου νίκησε και μάλιστα εύκολα την πρωταθλήτρια Μόλντε) αποτελεί χωρίς υπερβολή σάκο του μποξ.
Για τους λόγου το αληθές, έχει δεχτεί 17 γκολ σε εννιά ματς (1-1-7) ενώ έχει πετύχει μόνο τέσσερα. Η Μπραν φιγουράρει στη δεύτερη θέση μετά και τον θρίαμβο επί της Ρόζενμποργκ, ενώ έχει άριστη ψυχολογία μετά και την κατάκτηση του έβδομου κυπέλλου της ιστορίας της. Περιμένω άνετη επικράτηση των φιλοξενούμενων, αναμενόμενα χαμηλά το διπλό και θα το ρισκάρω από το πρώτο ημίχρονο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Από την Α΄ Νορβηγίας κυκλώνω και τον άσο στο Στρομσγκόντσετ-Χάουγκεσουντ. Και εδώ πάω με την καταφανώς ανώτερη ομάδα, με την Στρομσγκόντσετ να εμφανίζει κυρίως θετικά στοιχεία στο πρώτο κομμάτι της σεζόν ενώ η Χάουγκεσουντ όχι και τόσο έχοντας κολλήσει στην προτελευταία θέση με μόλις μία νίκη. Μεγάλο επιθετικό πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους, δεν βλέπω να παίρνουν αποτέλεσμα εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ααλεσουντ-Μπραν 2/2 2,35

Στρομσγκόντσετ-Χάουγκεσουντ 1 1,78

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr