Μάκης Κασσαλιάς

Με Λος Αντζελες και Μπραν

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 14:07

Η δράση στη Σκανδιναβία και τα πρωταθλήματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού απαρτίζουν την βάση του κουπονιού.

Με Λος Αντζελες και Μπραν

Θα ξεκινήσω από το κύπελλο Νορβηγίας όπου μου αρέσει ο συνδυασμός διπλού και over στο Ααλεσουντ-Μπραν. Η ημέρα με τη νύχτα η διαφορά των δύο ομάδων και δεν περιμέναμε το ματς πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή για να φανεί αυτό. Η Μπραν βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά απάντησε με τρία γκολ στην επανάληψη και φιγουράρει στην δεύτερη θέση της Eliteserien κι ενώ πριν από 15 ημέρες κατέκτησε το.. περσινό κύπελλο νικώντας 2-0 στον τελικό την Λίλεστρομ. Οσο για την Ααλεσουντ, έχει πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και ήδη αποτελεί την βασική υποψήφια για.. φούντο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσει τις πιθανότητες να προχωρήσει στο κύπελλο, είναι όμως λίγες καθώς απέναντι σε αυτή την άμυνα η Μπραν λογικά θα κάνει.. πάρτι.

Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, περιμένω νίκη του Λος Αντζελες απέναντι στην Ατλάντα και πάω με τον συνδυασμό άσου και over. Στην πρωταθλήτρια Αμερικής υπάρχει μερική απογοήτευση για την απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ CONCACAF (ηττήθηκε και στους δύο τελικούς από την Λεόν), είναι ωστόσο υποχρεωμένη να επικεντρωθεί στη συνέχεια. Πολύ ποιοτικό -κυρίως από τη μέση και μπροστά- το Λος Αντζελες, έχει τον πρώτο και τελευταίο κόντρα σε έναν αντίπαλο με ευχέρεια στο σκοράρισμα μεν αλλά μεγάλα αμυντικά κενά. Ετσι και η Ατλάντα μπορεί να συνεισφέρει στην επαλήθευση του over, «χλωμό» όμως να αποφύγει την ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ααλεσουντ-Μπραν 2&over 2,10

Λος Αντζελες-Ατλάντα 1&over 2,15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr