Νίκος Ζελιαναίος

Φαβορί η Λάτσιο!

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 - 00:15

Η Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Ουντινέζε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα.

Φαβορί η Λάτσιο!

994. Λάτσιο – Ουντινέζε 1 (1,60)

Η Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Ουντινέζε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προέχεται από δύο σερί ήττες στα ντέρμπι με Γιουβέντους (0-2) και Νάπολι (4-0) και δεν έχει περιθώριο για νέα αποτυχία. Η Λάτσιο μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και απέναντι στην Ουντινέζε έχει καλές αναμνήσεις. Συγκεκριμένα η Λάτσιο μετρά έξι νίκες (μία στο Κύπελλο) και μία ήττα στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ουντινέζε από τις 13/09/2015 και μετά. Η Ουντινέζε έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ενώ δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσσος με απόδοση 1,60 έχει καλή τύχη!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr