Νίκος Ζελιαναίος

Με Αντβέρπ και Πόρτο!

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 17:26

Αταλάντα και Μπιλμπάο με έστειλαν στον «κουβά» στο χθεσινό κουπόνι. Στα φρέσκα… κουλούρια, δηλαδή στο σημερινό πρόγραμμα, θα εμπιστευθώ την πολύ φορμαρισμένη Αντβέρπ στο Βέλγιο και την αήττητη Πόρτο στην Πορτογαλία.

Με Αντβέρπ και Πόρτο!

    142. Σερένγκ – Αντβέρπ 2 (1,82)
    Το παιχνίδι Σερένγκ – Αντβέρπ ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής στο Βέλγιο και το διπλό έχει μεγάλη τύχη με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Η Αντβέρπ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις νίκες μία ισοπαλία και μία μόλις ήττα σε έξι ματς στο 2022 και φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η Σερένγκ στον αντίποδα απογοητεύει, έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της και βολοδέρνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Αντβέρπ έχει εξαιρετικές επιδόσεις και μακριά από την Αμβέρσα (8-2-3) και υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα δυσκολευτεί να επιβεβαιώσει το διπλό με απόδοση 1,82. H Αντβέρπ θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό μέσο Βερστραέτε και τον τραυματία μεσο-επιθετικό Κόοπμαν, νοκ άουτ και ο αμυντικός Ένγκελς. Η νεοφώτιστη Σερένγκ θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Μπουλενγκέρ. Ο σέντερ φορ της Αντβέρπ Μίκαελ Φρέι έχει σημειώσει 18 γκολ και είναι ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ της κατηγορίας.


    148. Πόρτο – Σπόρτινγκ Λ. 1 (2,00)
    Η Πόρτο αντιμετωπίζει στο «Ντραγκάο» την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο ντέρμπι κορυφής της Α Πορτογαλίας (21η αγωνιστική) και θα ρισκάρω στον άσσο με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Πόρτο με νίκη στο σημερινό ματς θα βρεθεί στο +9 από την Σπόρτινγκ και θα… αγκαλιάσει το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Οι «Δράκοι» παραμένουν αήττητοι φέτος με 19 νίκες και 2 ισοπαλίες (55-14 γκολ) ενώ μέσα στο «Ντραγκάο» έχουν το απόλυτο 10 στα 10 με 27-6 γκολ. Η Σπόρτινγκ είναι ανταγωνιστική φέτος (17-2-2) αλλά στα 5 τελευταία της ματς έχει δύο ήττες (από Σάντα Κλάρα και Μπράγκα) και δεν βρίσκεται στο επίπεδο της Πόρτο. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Πόρτο μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Σπόρτινγκ από τις 4 Φεβρουαρίου 2017 και μετά!

    Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr