Νίκος Ζελιαναίος

Με Μπασακσεχίρ και Σάντερλαντ!

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 16:45

Η Μπασακσεχίρ στην Α Τουρκίας και η Σάντερλαντ στην Λιγκ 1 Αγγλίας είναι φαβορί για νίκες κόντρα σε Κόνιασπορ και Μπέρτον αντίστοιχα στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ!

Με Μπασακσεχίρ και Σάντερλαντ!

604. Μπασακσεχίρ – Κόνιασπορ 1 (2,02)
Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στην Α Τουρκίας είναι αυτό της Μπασακσεχίρ με την Κόνιασπορ και ο άσσος με απόδοση 2,02 έχει καλή τύχη μα βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Μπασακσεχίρ με τον Εμρέ Μπελόζογλου στον πάγκο της έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση στην απόδοσή της. Η ομάδα της Πόλης φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας και με νίκη επί της Κόνιασπορ θα βάλει υποψηφιότητα ακόμη και για την 2η θέση και την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπασακσεχίρ μετρά τρεις σερί νίκες στα ματς με Φενέρμπαχτσε (0-1), Γκαζιαντέπ (2-0) και Ρίζεσπορ (0-2) χωρίς να δεχθεί γκολ και μέσα στην Πόλη είναι πολύ δυνατή με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες (20-10 γκολ). Η Κόνιασπορ διαγράφει εξαιρετική πορεία φέτος και βρίσκεται στην 2η θέση αλλά στα δύο τελευταία της ματς έχει μία ήττα από την Τραμπζονσπόρ με σκορ 2-1 εκτός έδρας και μία ισοπαλία (4-4) εντός έδρας με την Κασίμπασα. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Μπασακσεχίρ έχει σημειώσει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Κασίμπασα από τις 8/03/2008 και μετά!


622. Σάντερλαντ – Μπέρτον 1 (1,62)
Τέλος τα ψέματα για την Σάντερλαντ. Οι «Μαύρες Γάτες» αντιμετωπίζουν την Μπέρτον στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 Αγγλίας και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Άλεξ Νιλ και τους παίκτες του προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης. Η Σάντερλαντ παρουσιάζει…τάσεις αυτοκτονίας καθώς δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία της ματς (τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία) και φυσικά δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα αποτυχία κόντρα στην Μπέρτον. Η τελευταία είναι από τις πιο «αδιάφορες» ομάδες της κατηγορίας αφού δεν διεκδικεί θέση στα πλέι οφ και δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η Σάντερλαντ είναι πολύ δυνατή στο «στάδιο του φωτός» με 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες (33-13 γκολ) ενώ η Μπέρτον εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες (13-24 γκολ). Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσσος με απόδοση 1,62 δύσκολα μπορεί να «σπάσει»!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr