Νίκος Ζελιαναίος

Ριντ και Ζυρίχη!

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022 - 15:04

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι και θα ψάξω την τύχη μου με τον άσσο της Ριντ στον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Αυστρίας κόντρα στην Χάρτμπεργκ και με το διπλό της Ζυρίχης επί της Λουκέρνης στο πρωτάθλημα της Α΄Ελβετίας.

Ριντ και Ζυρίχη!

712. ΡΙΝΤ - ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 1 (2,15)
Ριντ και Χάρτμπεργκ διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αυστρίας σήμερα το βράδυ (19:00) στο γήπεδο της πρώτης (Josko Arena). Ο ημιτελικός είναι νοκ άουτ με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί και θα ρισκάρω στον άσσο της γηπεδούχου Ριντ, η οποία έχει το πλεονέκτημα της έδρας, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχει πιο «βαριά» φανέλα από την Χάρτμπεργκ. Η Ριντ μετρά δύο νίκες (μία στο Κύπελλο επί της Κλάγκενφουρτ με σκορ 2-0 στον προηγούμενο γύρο), μία ισοπαλία και μία ήττα στα τέσσερα παιχνίδια της στο 2022 ενώ στον αντίποδα η Χάρτμπεργκ έχει μία νίκη (στο Κύπελλο επί της Ραπίντ Βιέννης) μία ισοπαλία και δύο ήττες μετά την επανεκκίνηση. Η Ριντ παραμένει αήττητη εντός έδρας με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και η Χάρτμπεργκ εκτός έδρας δεν είναι και τόσο αξιόπιστη (3-3-5). Στις 20 Νοεμβρίου 2021 Ριντ – Χάρτμπεργκ 1-0 στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρόμπερτ Ιμπερτσμπέργκερ έχει σημειώσει τρεις σερί εντός έδρας νίκες επί της Χάρτμπεργκ από τις 7/11/20 και μετά και ο άσσος με απόδοση 2,15 αποτελεί πρόκληση!

740. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ 2 (2,12)
Λουκέρνη και Ζυρίχη διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α Ελβετίας και το διπλό με απόδοση 2,12 είναι πραγματικό δέλεαρ με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Ζυρίχη θυμίζει… τρένο δίχως στάση και διαγράφει την καλύτερη πορεία της σύγχρονης ιστορίας της και διεκδικεί τον πρώτο της τίτλο μετά το 2009 και τον 12ο τίτλο συνολικά της ιστορίας της. Η ομάδα του Αντρέ Μπρεϊτενρίτερ παραμένει αήττητη στα 15(!) τελευταία της παιχνίδια από τις 3 Οκτωβρίου 2021 και μετά με απολογισμό 12 νίκες και 3 ισοπαλίες και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας με διαφορά δέκα βαθμών από την 2η θέση. Η Λουκέρνη απογοητεύει με 3 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες. Η ομάδα του Μάριο Φρικ έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της ματς αλλά προηγουμένως, στο διάστημα 6 Νοεμβρίου – 6 Φεβρουαρίου είχε αρνητικό σερί οκτώ αγώνων με 7 ήττες και 1 ισοπαλία. Φέτος οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη δύο φορές. Στις 8/08/21 Λουκέρνη – Ζυρίχη 1-3 και στις 4/12/21 Ζυρίχη – Λουκέρνη 4-0! Υπό αυτές τις συνθήκες το διπλό αξίζει το ρίσκο!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr